Siste nytt fra oss

Eksponert for asbest på jobben?

Eksponert for asbest på jobben?

november 23, 2020

Jobber du i miljøer hvor du kan være eksponert for asbest? Mange vil nok være usikre på dette spørsmålet fordi det er ikke alltid lett å vite om et materiale kan være asbestholdig. Noen ganger så finner man ut etter at man har tatt hull i plater eller åpnet opp rør, og asbeststøv allerede har blitt spredd. Uavhengig av om dette er innendørs eller utendørs, så skal man følge prosedyrer for å forhindre skader.  

LES MER
Byggegjerder pakke 30 stk - kampanje

Byggegjerder pakke 30 stk - kampanje

oktober 19, 2020

Salg på byggegjerdepakke - 30 stk forsterket byggegjerde fra Instant med PVC-føtter, koblinger og transportstativ for enkel transport. Denne pakken blir totalt 105 lengdemeter. Pris 21.592 eks mva og frakt. Se mer her.

LES MER
Netthandel - klikk og hent

Netthandel - klikk og hent

oktober 15, 2020

Vi har oppgradert vår netthandelsløsing og lagt inn flere produktgrupper og fraktalternativer. Det er nå også mulig å velge å hente varer du bestiller på stillassalg.no fra våre avdelinger i Vestby, Bergen og Trondheim.

LES MER
Rullestillas i trappen?

Rullestillas i trappen?

oktober 14, 2020

Vi går nå inn i sesongen for innendørsarbeid og her kommer et lite rullestillas-tips for dere som skal jobbe på små arealer. Vår bestselger Instant Span300 kommer ikke bare standardlengder på 2, 2.5 og 3m, men også i 1,29m lengde (!). Perfekt for trapperom og heissjakter.

LES MER
Arbeidstilsynet med landsdekkende aksjon

Arbeidstilsynet med landsdekkende aksjon

september 10, 2020

Arbeidstilsynet varsler landsdekkende aksjon mot bygg og anlegg, med spesielt fokus på arbeid i høyden. Sørg for at du har utstyret i orden, gode HMS rutiner og de ansatte har fått lovpålagt opplæring.

LES MER
Øk kompetansen i høst

Øk kompetansen i høst

august 13, 2020

Er du klar for å øke kompetansen til høsten? Vi ser nå økt etterspørsel etter våre populære nettkurs, spesielt etter at mange kommer tilbake til jobb etter en vellfortjent ferie. Det er fornuftig å gjøre en vurdering hvor man står kompetansemessig og hvilke kompetanseområder man bør styrke.

LES MER
Nytt avdelingkontor i Trondheim

Nytt avdelingkontor i Trondheim

juli 30, 2020

Vi er på flyttefot i Trondheim. Vi kan endelig annonsere at vi nå har en vesentlig mer sentral beligenhet for vårt avdelingskontor og lager i Trondheim. Vi håper dette vil gjøre det enklere for våre kunder i regionen å ta turen innom. Du treffer oss nå på: Falkenborgvegen 32, 7044 TRONDHEIM. Tel.: 73 10 23 50.

LES MER
Vi holder åpent i sommer

Vi holder åpent i sommer

juli 01, 2020

Nå ser det endelig ut til at sommeren har kommet til Norge. Det betyr likevel ikke at vi i Instant Norge kommer til å ligge på latsiden. Vi holder åpent i hele sommer med normale åpningstider på hovedkontoret i Vestby, samt Bergen og utvidet åpningstid i Trondheim.

LES MER
Kampanje - stroppe- og anhukerkurs

Kampanje - stroppe- og anhukerkurs

juni 26, 2020

Vi har kampanje på nettkurs i løfteredskap (stroppe og anhukerkurs) og kan nå tilby dette kurset til kun 1990,- Kurset er tilgjengelig på flere språk - norsk, engelsk, polsk og litauisk. Kurset oppfyller kravene om opplæring for stroppere, anhukere og signalgivere, og de som på annen måte tar i bruk løfteredskaper, etter forskrift om utførelse av arbeid § 10-1 og §10-2.

LES MER