Siste nytt fra oss

Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

juni 16, 2016

Vi har flere lett brukte Dingli sakselifter på lager som vi selger til meget gode priser. Maskinene er i god stand og sakkyndig kontrollert. Første mann til mølla prinsippet.

LES MER
Arbeidstilsynet varsler storaksjon

Arbeidstilsynet varsler storaksjon

mai 26, 2016

Arbeidstilsynet varsler storaksjon rettet mot arbeid i høyden i juni (uke 24) over hele landet - aksjonen vil ha fokus på fallulykker. Siden 2011 har 21 arbeidere falt i døden. Nå lanserer Arbeidstilsynet en nasjonal kampanje for å bekjempe fallulykkene i bygg- og anleggsbransjen.

 

LES MER
Stillas på henger

Stillas på henger

mai 20, 2016

Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas. Tysse-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas, samt at alle stillasdeler kan tas av uavhengig av hverandre. Måten stillaset er lagret på, forenkler opptelling og sjekk av deler. Vi har flere ulike pakkeløsninger med henger, to av de mest populære er gavlpakke til konkuransedyktige priser. Ta kontakt hvis du ønsker tilbud.

LES MER
Stillasvett på nett

Stillasvett på nett

april 13, 2016

Første januar i år kom det nye regler for stillas. Reglene innebærer at alle som skal bygge stillas over 2 meter må ha dokumentert opplæring. Mange som arbeider med stillas er usikre på hva som kreves av dem nå, og noen er frustrerte over tidkrevende og fordyrende regelendringer. De nye reglene er et ledd i utviklingen for å heve kompetansen og sikkerheten ved arbeid i høyden.

LES MER
Lansering - Dingli 6m sakselift

Lansering - Dingli 6m sakselift

april 13, 2016

Dingli JCPT0607 sakselift har vært en stor suksess i de norske markedet som nå kommer i en oppgradert utgave med store hjul (foran og bak). Dette gjør liften enklere å styre, transportere, samt mer stabil. Liften vil få navnet Dingli JCPT0607DCS og har en arbeidshøyde på opptil 5,8 m. Liften er kompakt og smidig og arbeidsplattformen kan forlenges med opptil 0,55 m.

LES MER
Stillaskampanje - vår

Stillaskampanje - vår

mars 29, 2016

De første vårtegn har så vidt begynt å vise seg og ett tydelig tegn er at stillasene begynner å bli satt opp på husvegger landet rundt. I den forbindelse har vi vårkampanje på de mest populære stillaspakkene og du kan laste ned kampanjebrosjyren her (PDF).

LES MER
Nye stillaskurs på nett

Nye stillaskurs på nett

mars 15, 2016

Vi lanserer nye nettbaserte stillaskurs ihht. de nye forskriftene som trådde i kraft 1.1.16. Vi kan tilby følgende kurs som nettbasert opplæring på www.instantkurs.no

 

Stillasmontørkurs

Stillaskurs 2-9m

Stillaskurs 2-5m

Stillasbrukerkurs

 

Alle kursene er kvalitetssikret og dekker kravene til de nye forskriftene. Kursene ligger på en ny e-læringsplattform og du kan ta kurset på din PC/Mac, men fungerer også på iPad og iPhone.

LES MER
Sumner gipsheis - kampanje

Sumner gipsheis - kampanje

februar 16, 2016

Sannsynligvis Norges beste gipsplateheis, nå til kampanjepris 6.500,- eks mva. Tilbudet gjelder for en begrenset periode og antall maskiner. Sumner 2311 CE er godt kjent på markedet for sin kvalitet og sikkerhet. I motsetning til de fleste gipsplateheiser, som drives med kjede, heves og senkes Sumnerheisen med en meget solid wire.

LES MER
Nye stillasregler fra nyttår

Nye stillasregler fra nyttår

januar 27, 2016

Vi har den siste tiden fått mange henvendelser på stillaskurs etter at vi skrev om de nye stillasreglene som gjelder fra 1.1.2016. Vi har jobbet intenst siden i sommer med å oppdatere og tilpasse våre stillaskurs, slik at vi kan tilby dette til våre kunder fra nyåret.

LES MER