Siste nytt fra oss

Dingli oppgraderer kompakt saks

Dingli oppgraderer kompakt saks

november 30, 2015

Dingli har oppgradert sin kompakte 12m terrenggående sakselift JCPT1217RT, som nå vil hete JCPT1217RTI. Oppgradering har hatt som mål å kunne levere en lift som går bedre i terrenget, samt økt kapasitet i bakker.

LES MER
Stillaskurs tilpasset de nye reglene

Stillaskurs tilpasset de nye reglene

november 25, 2015

Vi har den siste tiden fått mange henvendelser på stillaskurs etter at vi skrev om de nye stillasreglene som gjelder fra 1.1.2016. Vi har jobbet intenst siden i sommer med å oppdatere og tilpasse våre stillaskurs, slik at vi kan tilby dette til våre kunder fra nyåret.

LES MER
Hvorfor sløse bort lønnsomheten?

Hvorfor sløse bort lønnsomheten?

november 09, 2015

På bygge- og anleggsplasser er det ikke uvanlig at håndteringen av materialet er betydelig dyrere enn selve prisen på materialet. Oppbevaring, transport og montasje av materiell legger beslag på ressurser og arbeidstid. I tillegg er dette ofte prosesser som kan gå ut over arbeidstakernes helse, som på lengre sikt kan lede til flere sykemeldinger og hyppig utskiftning av personell. Vi har skrevet en artikkel om dette temaet og hva du kan gjøre her.

LES MER
Krav om fallsikring for stillasmontører

Krav om fallsikring for stillasmontører

oktober 26, 2015

Fra 1.1.2016 trer de nye reglene om stillasmontører og stillasbrukere i kraft. Reglene krever at alle stillasmontører har øvelse i bruk av fallsikringsutstyr. Tidligere har det kun vært de generelle kravene til risikovurdering og opplæring i bruk av personlig verneutstyr som har regulert hvilken opplæring stillasmontører skal ha i fallsikring. For eksempel bestemmer arbeidsmiljøloven at arbeidstakere skal gis den «opplæring, øvelse og instruksjon som er nødvendig» for å utføre en sikker jobb (se arbeidsmiljøloven § 3-2).

LES MER
Nye stillasregler - nye stillaskurs

Nye stillasregler - nye stillaskurs

oktober 21, 2015

I sommer fastsatte Arbeids- og sosialdepartementet nye regler i forskrift om utførelse av arbeid og de nye reglene blir gjeldende fra 1.1.16. Tidligere var det kun krav om dokumentert opplæring for montering av stillas med høyde på 5 meter eller mer. Dette er nå skjerpet ved at det er innført krav til dokumentert opplæring for stillasmontering fra 2 meter plattformhøyde.  I tillegg deles kravene til opplæring i tre klasser.

LES MER
Samarbeid med CTE

Samarbeid med CTE

september 30, 2015

Instant Norge AS har inngått en avtale med CTE SpA for salg av bil- og beltelifter i Norge. CTE er en av verdens ledende produsenter av bil- og beltegående lifter og har en historikk som strekker seg tilbake til 1981.Selskapet produserer ca. 1.000 lifter i året og vi kan nå tilby liftene i Norge. Mer informasjon om modellene finner du her (beltegående lifter) og her (bilmonterte lifter).

LES MER
Lanserer UpRight TT250 rullestillas

Lanserer UpRight TT250 rullestillas

september 18, 2015

Vi lanserer det nye UpRight TT250 rullestillaset. Det perfekte valget for deg som søker etter god kvalitet til en gunstig pris. Rullestillaset UpRight TT250 er godt egnet til arbeid i høyden hjemme eller på hytta og er et egnet hjelpemiddel for lettere fasadearbeid. Kompakt størrelse og lav vekt gjør stillaset enkelt å montere selv opp til den maksimale arbeidshøyden 9,1 meter.

LES MER
Instant på Dyrsku`n

Instant på Dyrsku`n

august 25, 2015

Møt oss på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets Dyrsku`n som går av stabelen 11 -13. september. Hvis du planlegger å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat. 

LES MER
Nye stillasregler

Nye stillasregler

august 07, 2015

I sommer har Arbeids- og sosialdepartementet fastsatt nye regler i forskrift om utførelse av arbeid, som er gjeldende fra 1. januar 2016. Endringene har stor betydning for alle som monterer stillas. Under følger en kort introduksjon til de nye reglene for opplæring av stillasmontører og stillasbrukere.

LES MER