Siste nytt fra oss

Lanserer ErgoMover

Lanserer ErgoMover

april 02, 2014

Vi introduserer Ergomover-vogner i Norge. Vi har lenge hatt hydrauliske gipspumpevogner i vårt sortiment og vi kan nå også tilby Ergomover som har 24V drift på hjul, samt batteri. Vognen løser problemet med å transportere gipsvegger og annet tungt materiale på en ergonomisk og skånsom måte. Maksimal kapasitet er 1500kg. Mer informasjon her.

LES MER
Fallsikringskurs på nett

Fallsikringskurs på nett

mars 26, 2014

Vi kan nå tilby et omfattende kurs i fallsikring på nett. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer fallsikring, samt om bruk og vedlikehold av ulike typer fallsikringsutstyr. Kurset belyser tiltak som kan minske risikoen for fall og skade ved et eventuelt fall. Registrer deg og start kurset her.

LES MER
Stillashenger letter jobben

Stillashenger letter jobben

mars 26, 2014

Alle våre stillaspakker kan leveres på stillashenger. Hengeren sikrer en god og sikker transport av stillaset, og gjør at man har god oversikt over alle delene. Den er perfekt for snekkere, blikkenslagere, malere og andre håndtverkere, og har en totalvekt på 1300 kg, nyttelast 990 kg, egenvekt 310 kg.

LES MER
Helt på høyden

Helt på høyden

februar 03, 2014

Vi starter det nye året med en ny annonse-kampanje. Du kan finne annonsene i utvalgte fagblader og om litt på nett. Budskapet fokuserer på vår lange erfaring, samt produktenes kvalitet, gjør at våre kunder kan jobbe trygt og effektivt i høyden. Se annonsene her (1) og her (2).

LES MER
Kjøpe fasadestillas?

Kjøpe fasadestillas?

januar 21, 2014

Har du gått til anskaffelse eller vurderer å kjøpe fasadestillas? Vi vil anbefale å ta en titt i vår produktkatalog med samtlige deler vi kan tilby til vårt fasadestillas. Ta kontakt for gode tilbud. Du kan laste ned produktkatalogen her.

LES MER
God Jul - åpningstider

God Jul - åpningstider

desember 23, 2013

Vi i Instant Norge ønsker alle en god jul og det beste for 2014! Vi håper alle får tatt en velfortjent ferie og ladet opp batteriene med mye god mat og hvile. Vi holder åpent i romjulen med normale åpningstider - ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Vi støtter Røde Kors

Vi støtter Røde Kors

desember 23, 2013

Istedenfor julegaver har vi i år valgt å gi Røde Kors et bidrag. Hver dag - akkurat nå - får tusenvis av mennesker hjelp av Røde Kors. Dette får dem til takket være givere og medlemmer. Vi har donert penger til Røde Kors sitt nødhjelpsarbeid da dette er et godt formål og kommer mange trengende til gode.

LES MER