Siste nytt fra oss

Instant blir forhandler av Smartlift

Instant blir forhandler av Smartlift

mars 06, 2013

Instant Norge AS har blitt eksklusiv forhandler av Smartlift i Norge. Produktene vi nå kan tilby er selvkjørende vakumløfter for håndtering av glass, gips og annet platemateriale fra 250 - 780kg. SmartLift er den originale og mest velutviklede løfteredskapet på markedet.

LES MER
Svært fornøyde kunder

Svært fornøyde kunder

februar 28, 2013

Vi har det siste året gjennomført kundeundersøkelse av våre stillaskunder og har nå fått resultatene. Våre kunder som kjøper stillas er svært fornøyd med handelen og gir oss en snittscore på hele 5,2 av maksimalt 6. Instant ønsker å takke alle som har kjøpt stillas og gir oss tilbakemeldinger.

LES MER
Stillas - sesongen nærmer seg

Stillas - sesongen nærmer seg

februar 25, 2013

Sesongen for fasadestillas pleier normalt å starte på vårparten og vi har nå lagt opp en rekke pakkeløsninger på instant.no. Vi får daglig henvendelser om hva vi kan tilby av ulike pakkelsønger - klikk her for å se nærmere på våre mest populære pakkeløsninger, samt  løsninger med hengere (klikk på fanen pakkeløsninger).

LES MER
Stillasmontørkurs på nett

Stillasmontørkurs på nett

januar 03, 2013

Vi lanserer stillasmontørkurs på nett - det er et 36-timer langt teorikurs i stillasbygging i henhold til Arbeidsmiljøloven og kapittel § 46 C i forskrift for bruk av arbeidsutstyr til midlertidig arbeid i høyden (montering av stillas over 5m plattformhøyde). Registrer deg og start kurset her.

LES MER
Instant på Utleiekonferansen

Instant på Utleiekonferansen

januar 03, 2013

Da mange av våre kunder er utleiere stiller vi som vanlig opp på Utleiekonferansen 2013. Norsk Utleieforening inviterer alle aktører innen utleie- og maskinbransjen og deres kunder til utleiebransjens viktigste møteplass - konferansen arrangeres på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen 31. januar og 1. februar 2013.

LES MER