Siste nytt fra oss

Fornyelseskurs i asbestsanering

Fornyelseskurs i asbestsanering

april 24, 2020

Vi lanserer nå fornyelseskurs i asbestsanering på instantkurs.no. Dette nettbaserte kurset dekker kravene til at arbeidstakers kunnskaper til asbestsanering holdes ved like og oppdateres ihht. forskrift best.nr. 703 Utførelse av arbeid arbeid § 4-5. Dette er et fornyelseskurs for personer som tidligere har gjennomført opplæring i asbestsanering.

LES MER
Covid-19

Covid-19

april 18, 2020

Som alle andre er vi påvirket av pendemien, men vi er i full drift og er tilgjengelig på telefon alle hverdager fra 07-16 (ofte lenger). Vårt lager i Vestby er også åpent i samme tidsrom. Avdelingene i Bergen og Trondheim har noe redusert åpningstid, så vi ber om at du tar kontakt på forhånd hvis du skal betsøke en av disse. Man må også kunne regne med at man i større grad en før blir hjulpet av medarbeidere på en annen avdeling enn den du ringer, men alle våre ansatte har full oversikt uavhengig av hvilken avdeling de jobber på.

Opplæringsvirksomheten har måtte avlyse alle klasseromskurs, men vi har alle de samme kursene tilgjengelig som nettkurs. Når det gjelder praktisk opplæring så har vi avlyst alle de faste kursdatoene, men etter avtale gjennomfører vi praktisk opplæring i våre lokaler for grupper inntil 4 personer (prisen er den samme selv om gruppene er mindre). 

Serviceavdelingen har noe redusert kapasitet så det må dessverre påregnes noe lenger ventetid på gjennomføring av service på våre produkter, men vi gjør så godt vi kan og håper å bli ajour når skoler og barnehager åpner igjen. Levering av deler fra noen leverandører, særlig Italia, er vanskelig og medfører dessverre forsinkeler. Vi forsøker hele tiden å finne alternative løsninger.
På forhånd takk for din forståelse.

LES MER
Stillaskampanje

Stillaskampanje

mars 04, 2020

Har du begynt å planlegge sesonger og trenger kanskje stillas? Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser nå. Last ned kampanjen her (pdf).

LES MER
Jobber du nær asbest?

Jobber du nær asbest?

februar 20, 2020

Det er ikke alltid lett å vite om et materiale kan være asbestholdig. Noen ganger så finner man ut etter at man har tatt hull i plater eller åpnet opp rør, og asbeststøv allerede har blitt spredd. Uavhengig av om dette er innendørs eller utendørs, så skal man følge prosedyrer for å forhindre skader.

LES MER
Kompetanseheving i desember?

Kompetanseheving i desember?

desember 02, 2019

Vi satser på kompetanseheving i bransjen og har nylig lansert varme arbeider opplæring som nettkurs. Dette kurset er nå tilgjengelig på norsk, engelsk, polsk og litauisk. For mange bransjer er desember måned en roligere periode og hva er ikke bedre å bruke tiden på litt kompetansepåfyll?

LES MER
Delekatalog fasadestillas

Delekatalog fasadestillas

november 15, 2019

Trenger du noen ekstra stillasdeler for å komplimentere fasadestillaset ditt? Mange av våre kunder får etterhver et behov for ekstra stillasdeler etter de har kjøpt en pakkeløsning. Vi har samlet alle komponentene i en katalog, der du enkelt kan finne stillasdeler, men mål og vekt.

LES MER
Ny sikkerhetsforskrift for varme arbeider

Ny sikkerhetsforskrift for varme arbeider

november 04, 2019

Fra 1.januar 2020 trer ny Sikkerhetsforskrift for varme arbeider i kraft. Mange elementer i sertifiseringsordningen er revidert for å styrke og effektivisere ordningen. I denne artikkelen finner du informasjon om de viktigste endringene som kommer.

LES MER
Lanserer ny Europelift

Lanserer ny Europelift

oktober 22, 2019

Vi lanserer Europelift TM13T tilhengermontert bomlift. Denne modellen har en arbeidshøyde på 13m, med opptil hele 9m utlegg (med èn person i kurv). Liften har bedre styringssystem og mer fleksible støttebein, som gjør liften mer brukervennlig.  Du kan lese mer om liften og teknsike spesifikasjoner her - Europelift TM13T.

LES MER