Siste nytt fra oss

Jobber du nær asbest?

Jobber du nær asbest?

februar 20, 2020

Det er ikke alltid lett å vite om et materiale kan være asbestholdig. Noen ganger så finner man ut etter at man har tatt hull i plater eller åpnet opp rør, og asbeststøv allerede har blitt spredd. Uavhengig av om dette er innendørs eller utendørs, så skal man følge prosedyrer for å forhindre skader.

LES MER
Kompetanseheving i desember?

Kompetanseheving i desember?

desember 02, 2019

Vi satser på kompetanseheving i bransjen og har nylig lansert varme arbeider opplæring som nettkurs. Dette kurset er nå tilgjengelig på norsk, engelsk, polsk og litauisk. For mange bransjer er desember måned en roligere periode og hva er ikke bedre å bruke tiden på litt kompetansepåfyll?

LES MER
Delekatalog fasadestillas

Delekatalog fasadestillas

november 15, 2019

Trenger du noen ekstra stillasdeler for å komplimentere fasadestillaset ditt? Mange av våre kunder får etterhver et behov for ekstra stillasdeler etter de har kjøpt en pakkeløsning. Vi har samlet alle komponentene i en katalog, der du enkelt kan finne stillasdeler, men mål og vekt.

LES MER
Ny sikkerhetsforskrift for varme arbeider

Ny sikkerhetsforskrift for varme arbeider

november 04, 2019

Fra 1.januar 2020 trer ny Sikkerhetsforskrift for varme arbeider i kraft. Mange elementer i sertifiseringsordningen er revidert for å styrke og effektivisere ordningen. I denne artikkelen finner du informasjon om de viktigste endringene som kommer.

LES MER
Lanserer ny Europelift

Lanserer ny Europelift

oktober 22, 2019

Vi lanserer Europelift TM13T tilhengermontert bomlift. Denne modellen har en arbeidshøyde på 13m, med opptil hele 9m utlegg (med èn person i kurv). Liften har bedre styringssystem og mer fleksible støttebein, som gjør liften mer brukervennlig.  Du kan lese mer om liften og teknsike spesifikasjoner her - Europelift TM13T.

LES MER
Varme arbeider nettkurs på polsk

Varme arbeider nettkurs på polsk

september 26, 2019

Nå kan vi endelig tilby kurs i varme arbeider som nettkurs på polsk! Alle som jobber med varme arbeider skal ha sertifikat fra Norsk Brannvernforening. Dette kurset er allerede tilgjengelig på norsk og blir lansert på engelsk og litauisk iløpet av kort tid.

LES MER
Lanserer ny gipspumpevogn

Lanserer ny gipspumpevogn

august 29, 2019

Vi lanserer i dag en ny selvgående gipspumpevogn med drift på hjul og manuell hydraulisk heving/senking for enkel bruk i kombinasjon med våre gispbukker. Den fungerer meget godt for transport av plater, men også annen type intern transport på bygg og anlegg. Gipspumpevognen er batteridrevet og firehjulsstyringen gir maksimal smidighet på trange steder, samt god ergonomi for brukeren. Video finner du nederst i artikkelen.

LES MER
Dyrskun 2019

Dyrskun 2019

august 21, 2019

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi har egen stand på årets messe som går av stabelen 13 -15. september. Kom innom stand A126 og slå av en prat og få et godt messetilbud.

LES MER
Vi satser på kompetanseutvikling

Vi satser på kompetanseutvikling

august 06, 2019

Vi satser på kompetanseheving i bransjen og har nylig lansert varme arbeider opplæring som nettkurs. Vi vil iløpet av august/september ha dette kurset på engelsk, polsk og litauisk. Vi jobber også med et eget HMS-kurs for bygg og anlegg (HMS for nyansatte som skal jobbe i bygg- og anlegg).

LES MER