Siste nytt fra oss

Sommeråpent

Sommeråpent

juni 27, 2019

Nå ser det endelig ut til at sommeren har kommet til Norge. Det betyr likevel ikke at vi i Instant Norge kommer til å ligge på latsiden i sommer. Vi holder åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) - ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Varme arbeider nettkurs

Varme arbeider nettkurs

mai 31, 2019

Nå kan vi endelig tilby kurs i varme arbeider som nettkurs! I en tidsbegrenset introduksjonsperiode tilbyr vi kurset til kun 990,- (normal pris er 1490,-). Tilbudet gjelder ut juni 2019. Les mer og registrer deg her.

LES MER
Kampanje - tilhengermontert lift

Kampanje - tilhengermontert lift

april 25, 2019

Vurderer du å kjøpe tilhengermontert lift? Kampanjepris på våre 13- og 15m tilhengermonterte lifter. Vi har både disse modellene på lager og tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker. Liftene er spesifisert med Honda motor, drift på hjul og kurvrotasjon:

Europelift TM13G - 244.900,- eks mva og frakt
Europelift TM15T- 319.900,- eks mva og frakt

Les mer om liftene her: http://www.instant.no/Produkter/Lift/Tilhengerlift

LES MER
Vi lanserer SmartLift 1008 Outdoor

Vi lanserer SmartLift 1008 Outdoor

mars 26, 2019

SmartLift har nå offisielt lansert den mest avanserte glassheisen på markedet. SL1008 Outdoor kombinerer maksimal løftekraft på hele 1.000kg med en eksepsjonell rekkevidde og presisjon.

LES MER
Kostbart å ikke ha sertifikatet i orden

Kostbart å ikke ha sertifikatet i orden

februar 22, 2019

Skjærebrenningen skjedde ved et oljefat som kom i brann. Skaden kom på 7 mill. kroner. Sveisearbeid fant sted på rørsystemet i en bygning. Ledningsvarmen i et av rørene antente rørisoleringen i himlingen. Brannskadene ble taksert til 25 mill. kroner. Felles for disse og en lang rekke andre branner, skyldes dels mangel på kunnskap, dels menneskelig svikt. Brannene kunne vært unngått med bedre forebyggende rutiner og tiltak før, under og etter utførelsen av det varme arbeidet.

LES MER
Tilhengerlift til våren?

Tilhengerlift til våren?

februar 06, 2019

Planlegger du å gå til innkjøp av tilhengermontert lift til våren? Da bør du ta en titt her for det kan være en fordel å legge bestilling noe tid i forveien for å reservere liftene til sesong. Vi tilbyr tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser.

LES MER
Lanserer to nye asbestkurs

Lanserer to nye asbestkurs

januar 10, 2019

Vi tilbyr to forskjellige kurs. Det største og mest omfattende er asbestsaneringskurset, som sammen med praksis, vil gi deg det du trenger for å søke tillatelse til å jobbe med asbest. Det andre kurset er et informasjonskurs hvor du får en solid gjennomgang av hva asbest er, hvorfor det er farlig og tegn på når det kan være asbest i en bygning. 

LES MER
Oppgradert Ergomover

Oppgradert Ergomover

desember 04, 2018

Vår populære ErgoMover har nå blitt oppgradert med f.eks. løftekrok i senter a bord, samt mulighet for å låse styrestaget i en oppreist posisjon. Maskinen har blitt meget populær de siste årene og vi er glade for at produsenten satser på forbedringer av maskinen.

LES MER