Siste nytt fra oss

Kostbart å ikke ha sertifikatet i orden

Kostbart å ikke ha sertifikatet i orden

februar 22, 2019

Skjærebrenningen skjedde ved et oljefat som kom i brann. Skaden kom på 7 mill. kroner. Sveisearbeid fant sted på rørsystemet i en bygning. Ledningsvarmen i et av rørene antente rørisoleringen i himlingen. Brannskadene ble taksert til 25 mill. kroner. Felles for disse og en lang rekke andre branner, skyldes dels mangel på kunnskap, dels menneskelig svikt. Brannene kunne vært unngått med bedre forebyggende rutiner og tiltak før, under og etter utførelsen av det varme arbeidet.

LES MER
Tilhengerlift til våren?

Tilhengerlift til våren?

februar 06, 2019

Planlegger du å gå til innkjøp av tilhengermontert lift til våren? Da bør du ta en titt her for det kan være en fordel å legge bestilling noe tid i forveien for å reservere liftene til sesong. Vi tilbyr tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser.

LES MER
Lanserer to nye asbestkurs

Lanserer to nye asbestkurs

januar 10, 2019

Vi tilbyr to forskjellige kurs. Det største og mest omfattende er asbestsaneringskurset, som sammen med praksis, vil gi deg det du trenger for å søke tillatelse til å jobbe med asbest. Det andre kurset er et informasjonskurs hvor du får en solid gjennomgang av hva asbest er, hvorfor det er farlig og tegn på når det kan være asbest i en bygning. 

LES MER
Oppgradert Ergomover

Oppgradert Ergomover

desember 04, 2018

Vår populære ErgoMover har nå blitt oppgradert med f.eks. løftekrok i senter a bord, samt mulighet for å låse styrestaget i en oppreist posisjon. Maskinen har blitt meget populær de siste årene og vi er glade for at produsenten satser på forbedringer av maskinen.

LES MER
Hva gjør du om du oppdager Asbest?

Hva gjør du om du oppdager Asbest?

november 20, 2018

Det er ikke alltid lett å vite om et materiale kan være asbestholdig. Noen ganger så finner man ut etter at man har tatt hull i plater eller åpnet opp rør, og asbeststøv allerede har blitt spredd. Uavhengig av om dette er innendørs eller utendørs, så skal man følge prosedyrer for å forhindre skader.  Det viktigste man må passe på:

LES MER
Nettkurs i løfteredskap - polsk

Nettkurs i løfteredskap - polsk

november 15, 2018

Vi lanserte tidligere i år nettkurs i løfteredskap (stroppe og anhukerkurs) på engelsk og litauisk. Nå har vi også lansert kurset på polsk og du finner mer informasjon om kurset på polsk her. Kurset oppfyller kravene om opplæring for stroppere, anhukere og signalgivere, og de som på annen måte tar i bruk løfteredskaper, etter forskrift om utførelse av arbeid § 10-1 og §10-2.

LES MER
Fysiske skader i byggenæringen

Fysiske skader i byggenæringen

november 12, 2018

Tidlig i november ble den fjerde årlige rapporten  over skader og yrkesrelatert sykdom i bygge- og anleggsbransjen publisert. Rapporten sammenligner  bygg og anleggsbransjen mot andre bransjer når det gjelder arbeidseksponering og helseproblemer for ansatte.

LES MER
Vi skal på Agroteknikk - skal du?

Vi skal på Agroteknikk - skal du?

oktober 03, 2018

Vi skal på Agroteknikk - skal du? Agroteknikk er den største møteplassen for folk i landbruk, og 8 - 11 november åpner messen på Lillestrøm dørene igjen, forrige messe var i 2015.

LES MER
Dyrsku’n 2018

Dyrsku’n 2018

september 03, 2018

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi har egen stand på årets messe som går av stabelen 14 -16. september. Kom innom stand A126 og slå av en prat og få et godt messetilbud.

LES MER
Farlig håndverktøykurs nå på litauisk

Farlig håndverktøykurs nå på litauisk

august 28, 2018

Da kan vi endelig tilby farlig håndverktøykurs på litauisk. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til Forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.

LES MER