Siste nytt fra oss

Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

juli 30, 2018

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - 4 brukte sakselifter fra 6-10m arbeidshøyde ligger nå ute for salg. Vi har i tillegg en terrengående CTE lift og mastelifter. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Stillas - sommerkampanje

Sommerkampanje

juli 03, 2018

Trenger du stillas til sommerferien? Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser i sommer. Last ned kampanjen her (pdf).

LES MER
Instant Norge AS i Bergen

Instant Norge AS i Bergen

juni 22, 2018

Instant Norge AS kjøper opp driften av Instant Bergen og øker dermed sin satsning i Hordaland.  Med denne overtagelsen vil selskapet få et sterkere fotfeste i regionen og kunne tilby et bredt spekter av produkter for bygg og anleggsbransjen.

LES MER
360L avfallsvogn

360L avfallsvogn

mai 29, 2018

Vi har fått inn et større parti med 360 liter avfallsvogner og vi kan derfor tilby disse vognene til meget konkurransedyktige priser denne måneden. Kampanjepris er 3.900,- eks mva (normalpris 5.199). Mer informasjon om vognen finner du her.

LES MER
4 brukte sakselifter til salgs

4 brukte sakselifter til salgs

april 30, 2018

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - 4 brukte sakselifter fra 8-14m arbeidshøyde ligger nå ute for salg. Vi har i tillegg en terrengående CTE lift og mastelifter. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Norges rimeligste stillaskort

Norges rimeligste stillaskort

mars 20, 2018

Klar for sesongen? Alle stillas som bygges skal ha et sikkerhertskort på seg. Vi kan tilby sikkerhetskort og holder til en svært gunstig pris: sikkerhetskort 15,- eks mva / kortholder 19,- eks mva. Du kan kjøpe kortet og holderen her i vår nettbutikk / alternativt ring oss på 23 19 11 00 / post@instant.no

LES MER
Stillas - kampanje 2018

Stillas - kampanje 2018

februar 26, 2018

Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas. Tysse 6265-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas. Måten stillaset er lagret på, forenkler opptelling og sjekk av deler. Vi har flere ulike pakkeløsninger med henger på tilbud.

LES MER
Tilhengermonert lift til sesongen?

Tilhengermonert lift til sesongen?

februar 16, 2018

Planlegger du å gå til innkjøp av tilhengermontert lift til våren? Da bør du ta en titt her for det kan være en fordel å legge bestilling noe tid i forveien for å reservere liftene til sesong. Vi tilbyr tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser.

LES MER