Siste nytt fra oss

Hva gjør du om du oppdager Asbest?

Hva gjør du om du oppdager Asbest?

november 20, 2018

Det er ikke alltid lett å vite om et materiale kan være asbestholdig. Noen ganger så finner man ut etter at man har tatt hull i plater eller åpnet opp rør, og asbeststøv allerede har blitt spredd. Uavhengig av om dette er innendørs eller utendørs, så skal man følge prosedyrer for å forhindre skader.  Det viktigste man må passe på:

LES MER
Nettkurs i løfteredskap - polsk

Nettkurs i løfteredskap - polsk

november 15, 2018

Vi lanserte tidligere i år nettkurs i løfteredskap (stroppe og anhukerkurs) på engelsk og litauisk. Nå har vi også lansert kurset på polsk og du finner mer informasjon om kurset på polsk her. Kurset oppfyller kravene om opplæring for stroppere, anhukere og signalgivere, og de som på annen måte tar i bruk løfteredskaper, etter forskrift om utførelse av arbeid § 10-1 og §10-2.

LES MER
Fysiske skader i byggenæringen

Fysiske skader i byggenæringen

november 12, 2018

Tidlig i november ble den fjerde årlige rapporten  over skader og yrkesrelatert sykdom i bygge- og anleggsbransjen publisert. Rapporten sammenligner  bygg og anleggsbransjen mot andre bransjer når det gjelder arbeidseksponering og helseproblemer for ansatte.

LES MER
Vi skal på Agroteknikk - skal du?

Vi skal på Agroteknikk - skal du?

oktober 03, 2018

Vi skal på Agroteknikk - skal du? Agroteknikk er den største møteplassen for folk i landbruk, og 8 - 11 november åpner messen på Lillestrøm dørene igjen, forrige messe var i 2015.

LES MER
Dyrsku’n 2018

Dyrsku’n 2018

september 03, 2018

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi har egen stand på årets messe som går av stabelen 14 -16. september. Kom innom stand A126 og slå av en prat og få et godt messetilbud.

LES MER
Farlig håndverktøykurs nå på litauisk

Farlig håndverktøykurs nå på litauisk

august 28, 2018

Da kan vi endelig tilby farlig håndverktøykurs på litauisk. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til Forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.

LES MER
Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

juli 30, 2018

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - 4 brukte sakselifter fra 6-10m arbeidshøyde ligger nå ute for salg. Vi har i tillegg en terrengående CTE lift og mastelifter. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Stillas - sommerkampanje

Sommerkampanje

juli 03, 2018

Trenger du stillas til sommerferien? Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser i sommer. Last ned kampanjen her (pdf).

LES MER
Instant Norge AS i Bergen

Instant Norge AS i Bergen

juni 22, 2018

Instant Norge AS kjøper opp driften av Instant Bergen og øker dermed sin satsning i Hordaland.  Med denne overtagelsen vil selskapet få et sterkere fotfeste i regionen og kunne tilby et bredt spekter av produkter for bygg og anleggsbransjen.

LES MER