Siste nytt fra oss

Beltegående Europelift TR15GT

Beltegående Europelift TR15GT

september 26, 2017

Vi lanserer en ny beltegående lift - Europelift TR15GT. Liften gir deg en arbeidshøyde på 15,6m, samt utlegg på maksimalt 7,5m. Maksimal vekt i kurven er 220kg. Dette er et allsidig arbeidsverktøy som passer til mange ulike jobber.

LES MER
Løfteredskap og anhuking - råd

Løfteredskap og anhuking - råd

september 19, 2017

De fleste vet hva en stropper, signalgiver og anhuker er, og kanskje også hva som ligger i begrepet løfteredskap. Men ser man nærmere på rollene og ansvaret til stroppere, signalgivere og anhukere finner man mange forholdsregler og forskrifter som må følges. Det samme gjelder løfteredskap, et begrep som dekker et stort område av redskaper. I denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å få litt mer innsikt innen disse rollene og begrepene.

LES MER
Fasadestillas - høstkampanje

Fasadestillas - høstkampanje

september 11, 2017

Høsten er her for fullt, men vi ser fremdeles at det er mange som fremdeles benytter stillas. I den forbindelse har vi høstkampanje på de mest populære stillaspakkene og du kan laste ned kampanjebrosjyren her (PDF).

Vårt fasadestillas er robust, men allikevell lett i vekt og egner seg perfekt for maling og vedlikehold. Stillaset benyttes av ledende entreprenører og byggmestere over hele landet.

LES MER
Møt oss på Dyrsku'n

Møt oss på Dyrsku'n

september 06, 2017

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe som går av stabelen 8 -10. september. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER
Møt oss på Agrisjå 2017

Møt oss på Agrisjå 2017

august 22, 2017

Møt oss på Agrisjå 2017 25-27. august i Stjørdal.  Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe med utstilling av stillaser og lifter. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER
Video - nettkurs hos Instant?

Video - nettkurs hos Instant?

august 07, 2017

Hvorfor velge nettkurs fra instantkurs.no? Her har vi samlet en liten informasjonsvideo om hvordan du tar nettkurs hos Instant. Som du kanskje vet så er vi det første selskapet i Norge til å leverer komplette nettbasert lift- og stillaskurs.

LES MER
Sommeråpent

Sommeråpent

juli 10, 2017

Vi ønsker alle en god sommer og håper du nyter ferien. Siden mange av våre kunder benytter denne årstiden til å jobbe holder vi åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) - ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Risikovurdering - arbeid i høyden

Risikovurdering - arbeid i høyden

juni 22, 2017

De fleste vet hva en risikovurdering er, med det er likevel mange som sliter med å faktisk foreta en grundig og dokumentert vurdering i sin bedrift. Det er ikke alltid like lett å vite akkurat hva man skal se etter og vurdere. I denne artikkelen finner du forslag til en rekke konkrete spørsmål man bør stille ved risikovurdering av arbeid i stillas og ved arbeid i lift, som kan gjøre din risikovurdering litt enklere. Husk å tilpasse vurderingen til den konkrete arbeidssituasjonen.

LES MER
Lanserer ny beltegående lift

Lanserer ny beltegående lift

juni 09, 2017

Vi har gleden av å lansere en ny beltegående lift - Europelift TR15GT. Dette er et praktisk arbeidsverktøy som gjør vanskelige jobber lette. Liften gir deg en arbeidshøyde på 15,6m, samt utlegg på maksimalt 7,5m. Maksimal vekt i kurven er 220kg.

LES MER