Siste nytt fra oss

360L avfallsvogn

360L avfallsvogn

mai 29, 2018

Vi har fått inn et større parti med 360 liter avfallsvogner og vi kan derfor tilby disse vognene til meget konkurransedyktige priser denne måneden. Kampanjepris er 3.900,- eks mva (normalpris 5.199). Mer informasjon om vognen finner du her.

LES MER
4 brukte sakselifter til salgs

4 brukte sakselifter til salgs

april 30, 2018

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - 4 brukte sakselifter fra 8-14m arbeidshøyde ligger nå ute for salg. Vi har i tillegg en terrengående CTE lift og mastelifter. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Norges rimeligste stillaskort

Norges rimeligste stillaskort

mars 20, 2018

Klar for sesongen? Alle stillas som bygges skal ha et sikkerhertskort på seg. Vi kan tilby sikkerhetskort og holder til en svært gunstig pris: sikkerhetskort 15,- eks mva / kortholder 19,- eks mva. Du kan kjøpe kortet og holderen her i vår nettbutikk / alternativt ring oss på 23 19 11 00 / post@instant.no

LES MER
Stillas - kampanje 2018

Stillas - kampanje 2018

februar 26, 2018

Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas. Tysse 6265-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas. Måten stillaset er lagret på, forenkler opptelling og sjekk av deler. Vi har flere ulike pakkeløsninger med henger på tilbud.

LES MER
Tilhengermonert lift til sesongen?

Tilhengermonert lift til sesongen?

februar 16, 2018

Planlegger du å gå til innkjøp av tilhengermontert lift til våren? Da bør du ta en titt her for det kan være en fordel å legge bestilling noe tid i forveien for å reservere liftene til sesong. Vi tilbyr tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser.

LES MER
Behold alle fingrene

Behold alle fingrene

februar 05, 2018

Jobber du i byggebransjen, eller bruker sag på en daglig basis? Er du typen som bytter blad uten å dra ut støpselet? Da er sannsynligheten stor for at du kan skade deg skikkelig.

LES MER
Hva er egentlig kravene til anhuker, stropper og signalgiver?

Hva er egentlig kravene til anhuker, stropper og signalgiver?

januar 23, 2018

Hvis du arbeider med løfteredskaper, så har du sikkert hørt om G11-kurs før. Kanskje har du til og med vært på et slikt kurs en gang? Men hva er egentlig dagens krav til deg som ikke skal bruke selve kranen, men som skal anhuke lasten, stroppe den, eller som skal stå for signalgivningen?

LES MER
De nye stillasreglene - 2 år etter

De nye stillasreglene - 2 år etter

januar 18, 2018

Nå i januar er det akkurat to år siden de nye stillasreglene trådte i kraft. Reglene stiller blant annet strengere krav til opplæring av alle som skal montere og bruke stillas. Har dette vært positivt for bransjen, eller har det bare skapt vanskeligere arbeidsforhold for alle som bruker stillas? Vi tar en liten vurdering av hva endringene har ført med seg, på godt og vondt.

LES MER
Byggegjerder - gunstige priser

Byggegjerder - gunstige priser

januar 15, 2018

Har dere behov for å sikre område i vinter? Vi har fått inn et større parti med byggegjerder og vi kan derfor tilby disse gjerdene til meget konkurransedyktige priser i vinter. Det mobile byggegjerdet fra Instant er ypperlig for når du vil sikre anleggsplassen. Gjerdekomponentene er 2 meter høye og 3,5 meter lange. Det ekstra røret som er plassert i midten av gjerdet gjør det mobile gjerdet ekstra solid og stabilt.

LES MER