Siste nytt fra oss

Bruk av farlig håndverktøy - nettkurs

Bruk av farlig håndverktøy - nettkurs

november 10, 2017

Vi kan nå tilby dokumentert opplæring i bruk av farlig håndverktøy som nettkurs. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til Forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.

LES MER
Rullestillas - nye stillasmanualer

Rullestillas - nye stillasmanualer

november 02, 2017

Vi kan endelig kommer med en etterlengtet oppdatering av våre brukermanualer for Instant rullestillas. Manualene skal være enkle å søke opp i, samt at det har kommet inn flere illustrasjoner. Vær klar over at stillasmanual skal følge stillaset og være tilgjengelig.

LES MER
Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

oktober 10, 2017

Vi har flere lett brukte lifter på lager som vi selger til meget gode priser - både demo maskiner og brukte maskiner. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Beltegående Europelift TR15GT

Beltegående Europelift TR15GT

september 26, 2017

Vi lanserer en ny beltegående lift - Europelift TR15GT. Liften gir deg en arbeidshøyde på 15,6m, samt utlegg på maksimalt 7,5m. Maksimal vekt i kurven er 220kg. Dette er et allsidig arbeidsverktøy som passer til mange ulike jobber.

LES MER
Løfteredskap og anhuking - råd

Løfteredskap og anhuking - råd

september 19, 2017

De fleste vet hva en stropper, signalgiver og anhuker er, og kanskje også hva som ligger i begrepet løfteredskap. Men ser man nærmere på rollene og ansvaret til stroppere, signalgivere og anhukere finner man mange forholdsregler og forskrifter som må følges. Det samme gjelder løfteredskap, et begrep som dekker et stort område av redskaper. I denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å få litt mer innsikt innen disse rollene og begrepene.

LES MER
Fasadestillas - høstkampanje

Fasadestillas - høstkampanje

september 11, 2017

Høsten er her for fullt, men vi ser fremdeles at det er mange som fremdeles benytter stillas. I den forbindelse har vi høstkampanje på de mest populære stillaspakkene og du kan laste ned kampanjebrosjyren her (PDF).

Vårt fasadestillas er robust, men allikevell lett i vekt og egner seg perfekt for maling og vedlikehold. Stillaset benyttes av ledende entreprenører og byggmestere over hele landet.

LES MER
Møt oss på Dyrsku'n

Møt oss på Dyrsku'n

september 06, 2017

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe som går av stabelen 8 -10. september. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER
Møt oss på Agrisjå 2017

Møt oss på Agrisjå 2017

august 22, 2017

Møt oss på Agrisjå 2017 25-27. august i Stjørdal.  Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe med utstilling av stillaser og lifter. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER