Siste nytt fra oss

Video - hvorfor ta Instant nettkurs?

Video - hvorfor ta Instant nettkurs?

november 08, 2016

Hvorfor velge nettkurs fra instantkurs.no? Her har vi samlet alle de gode grunnene til at du bør ta kurs på nett hos oss. Som du kanskje vet så er vi det første selskapet i Norge til å leverer komplette nettbasert lift- og stillaskurs.

LES MER
Stillasulykker - hva kan vi lære?

Stillasulykker - hva kan vi lære?

oktober 13, 2016

Dessverre er det fortsatt slik at arbeid i høyden medfører en større risiko for arbeidsulykker enn annet arbeid. Statistikken viser at det ofte er brukerfeil som er skyld i at det oppstår farlige situasjoner med stillas. Det vil si at ulykkene kunne vært unngått hvis stillaset for eksempel hadde vært montert riktig, tatt i bruk slik det er oppgitt i brukermanualen og demontert forsvarlig. Vi har tatt for oss noen eksempler med læring her.

LES MER
Nye stillaskurs på polsk

Nye stillaskurs på polsk

september 30, 2016

Vi kan nå endelig tilby de nye stillaskursene på polsk (i tillegg til norsk og engelsk). Stillaskurs 2-5m og 2-9m blir lansert denne uken. Stillasmontørkurser kommer i ny innpakning neste uke. Les mer her: http://instantkurs.pl

LES MER
Når privatperson blir arbeidsgiver?

Når privatperson blir arbeidsgiver?

september 15, 2016

Om sommeren er det ikke uvanlig at privatpersoner engasjerer noen til for eksempel å male huset og diverse hagearbeid. Arbeidstilsynets svartjeneste mottar mange spørsmål, særlig i sommermånedene, fra privatpersoner som lurer på om de har et arbeidsgiveransvar når de engasjerer noen til å utføre arbeid på egen eiendom. Hvordan blir ansvaret mellom partene hvis det skulle skje en ulykke i forbindelse med arbeidet? Vil eieren av boligen blir erstatningsansvarlig hvis personen som utfører arbeid på eiendommen blir utsatt for en ulykke?

LES MER
Europelift 2.0

Europelift 2.0

september 15, 2016

Vår meget populære Europelift TM15 har nå fått flere oppgraderinger. Arbeidshøyden er nå økt til 15,8m (fra 15,4m),  kapasitet i kurv er økt til 220kg med maksimalt uttrekk på 8,1m. Dette er meget imponerende og vi er sikre på at dette vil bli godt mottatt i markedet.

LES MER
Start et kurs på nett idag

Start et kurs på nett idag

august 24, 2016

Hva med å starte høsten med kompetanseheving ved å ta et lift eller stillaskurs på nett? Vi har den siste tiden fått mange henvendelser på stillas, lift og fallsikringskurs og vi kan tilby dette som nettkurs på flere språk. Du kan lese mer om kursene og komme igang her instantkurs.no

LES MER
Dyrsku'n 2016

Dyrsku'n 2016

august 02, 2016

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe som går av stabelen 9 -11. september. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER
Åpent i hele sommer

Åpent i hele sommer

juli 06, 2016

Vi ønsker alle en god sommer og håper du nyter det gode været. Siden mange av våre kunder benytter denne årstiden til å gjøre mange typer arbeid holder vi åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) - ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

juni 16, 2016

Vi har flere lett brukte Dingli sakselifter på lager som vi selger til meget gode priser. Maskinene er i god stand og sakkyndig kontrollert. Første mann til mølla prinsippet.

LES MER
Arbeidstilsynet varsler storaksjon

Arbeidstilsynet varsler storaksjon

mai 26, 2016

Arbeidstilsynet varsler storaksjon rettet mot arbeid i høyden i juni (uke 24) over hele landet - aksjonen vil ha fokus på fallulykker. Siden 2011 har 21 arbeidere falt i døden. Nå lanserer Arbeidstilsynet en nasjonal kampanje for å bekjempe fallulykkene i bygg- og anleggsbransjen.

 

LES MER