Siste nytt fra oss

Lanserer ny beltegående lift

Lanserer ny beltegående lift

juni 09, 2017

Vi har gleden av å lansere en ny beltegående lift - Europelift TR15GT. Dette er et praktisk arbeidsverktøy som gjør vanskelige jobber lette. Liften gir deg en arbeidshøyde på 15,6m, samt utlegg på maksimalt 7,5m. Maksimal vekt i kurven er 220kg.

LES MER
20% rabatt på stillasdeler

20% rabatt på stillasdeler

juni 02, 2017

Vi feirer åpningen av vår nettbutikk stillassalg.no med et åpningstilbud du bør få med deg. Nå kan du kjøpe stillasdeler direkte fra oss på nett til meget konkuransedyktige priser - frem til 16.juni får du 20% rabatt på alle stillasdeler i nettbutikken.

LES MER
Slik unngår du bøter ved arbeid i høyden

Slik unngår du bøter ved arbeid i høyden

mai 26, 2017

Arbeidstilsynet har varslet at de vil gi flere og strengere gebyrer for ulovlig arbeid i høyden fremover. Man må forvente at et brudd på bestemmelser som gjelder arbeid i høyden som regel vil være på minimum 50 000 kroner.

Men det kan være vanskelig å ha full oversikt over hvilke krav som stilles til de ulike formene for arbeid i høyden. Under finner du derfor en liste som kan hjelpe deg med å vite hvilke krav som skal være oppfylt ved arbeid med stillas, lift og fallsikringsutstyr.

LES MER
Eureoplift tilhengermonterte lifter

Eureoplift tilhengermonterte lifter

mai 19, 2017

Planlegger du å gå til innkjøp av tilhengermontert lift til våren? Da bør du ta en titt her. Vi kan nå levere tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser.

LES MER
Farlig arbeid i høyden - strengere reaksjoner

Farlig arbeid i høyden - strengere reaksjoner

mai 16, 2017

Arbeidstilsynet vil gi flere overtredelsesgebyr for ulovlig arbeid i høyden. Også virksomheter som blir stanset på grunn av overhengende fare for liv og helse, må forvente strengere reaksjoner fremover. Det bør derfor være viktig å prioritere riktig utstyr og kompetanse når man jobber i høyden.

LES MER
Norges rimeligste stillaskort?

Norges rimeligste stillaskort?

mai 08, 2017

Alle stillas som bygges skal ha et sikkerhertskort på seg. Vi kan tilby sikkerhetskort og holder til en svært gunstig pris: sikkerhetskort 15,- eks mva / kortholder 19,- eks mva.Du kan kjøpe kortet og holderen her i vår nettbutikk / alternativt ring oss på 23 19 11 00 / post@instant.no

 

Kortet er dobbelsidig  i plast som man kan skrive på med vannfast tusj. Kortet har grønn farge på den ene siden og gul farge på den andre siden. Grønt godkjenningskort med informasjon om stilasets eier, bygger, bruker og med opplysninger om belastningsklasse plasseres i skiltholder ved oppganger og leidere. Kortet passer i standard kortholder.

LES MER
Stilling ledig

Stilling ledig

april 03, 2017

Vi har to ledige stillinger. Vi søker salgsmedarbeider (deltid) og prosjektmedarbeider (deltid) til vårt hovedkontor på Vestby. Stillingen passer studenter el. som vi vil jobbe hos oss minimum to dager i uken. Vi er fleksible i forhold til dager og eksamensperioder. Mulighet for heltidsstilling i sommerferien. Les mer i annonsene her og søk gjerne: Salgsmedarbeider / Prosjektmedarbeider.

LES MER
Stillasforskrift = Frustrasjon?

Stillasforskrift = Frustrasjon?

februar 27, 2017

Nå er det over ett år siden de nye stillasreglene trådte i kraft. Det har definitivt ikke gått upåaktet hen. Mange er svært fornøyde med at sikkerheten for bygg-og anleggsarbeidere prioriteres av myndighetene. Andre er kanskje enig i dette utgangspunktet, men er også frustrerte over rigiditeten i regelverket.

Spørsmål à la: «jeg har over 20 års erfaring med å montere stillas, og må jeg plutselig på opplæring?» er ikke ukjente. I denne artikkelen svarer vi på noen av de litt oppgitte spørsmålene og kommentarene vi har fått det siste året – forhåpentligvis kan det lindre eventuelle frustrasjoner noe.

LES MER
Instant lanserer tungstillas

Instant lanserer tungstillas

februar 27, 2017

Vi er veldig stolte over å kunne introdusere Instant HD (Heavy Duty). Instant HD er et allsidig stillas som kan benyttes i en rekke ulike sammenhenger. Med andre ord er dette et svært fleksibelt stillas i forhold til både montering og bruksområder. Stillaset er kaldpresset i skjøtene (ikke sveiset), som våre rullestillas, noe som er en unik løsning som gir økt styrke og levetid. Stillaset er på lager.

LES MER
Montere stillas - spørsmål om nye stillasforskrifter

Montere stillas - spørsmål om nye stillasforskrifter

januar 18, 2017

Vi får en rekke spørsmål knyttet til krav til kompetanse for bygging av stillas. For mange er det noe uklart når regelverket slår inn, og hva som kreves av teoretisk og praktisk opplæring. Vi har derfor skrevet noen ord om dette i denne artikkelen.

LES MER