Siste nytt fra oss

Når privatperson blir arbeidsgiver?

Når privatperson blir arbeidsgiver?

september 15, 2016

Om sommeren er det ikke uvanlig at privatpersoner engasjerer noen til for eksempel å male huset og diverse hagearbeid. Arbeidstilsynets svartjeneste mottar mange spørsmål, særlig i sommermånedene, fra privatpersoner som lurer på om de har et arbeidsgiveransvar når de engasjerer noen til å utføre arbeid på egen eiendom. Hvordan blir ansvaret mellom partene hvis det skulle skje en ulykke i forbindelse med arbeidet? Vil eieren av boligen blir erstatningsansvarlig hvis personen som utfører arbeid på eiendommen blir utsatt for en ulykke?

LES MER
Start et kurs på nett idag

Start et kurs på nett idag

august 24, 2016

Hva med å starte høsten med kompetanseheving ved å ta et lift eller stillaskurs på nett? Vi har den siste tiden fått mange henvendelser på stillas, lift og fallsikringskurs og vi kan tilby dette som nettkurs på flere språk. Du kan lese mer om kursene og komme igang her instantkurs.no

LES MER
Dyrsku'n 2016

Dyrsku'n 2016

august 02, 2016

Da gjør vi oss på nytt klare til en hyggelig messe på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets messe som går av stabelen 9 -11. september. Hvis du vurderer å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat.

LES MER
Åpent i hele sommer

Åpent i hele sommer

juli 06, 2016

Vi ønsker alle en god sommer og håper du nyter det gode været. Siden mange av våre kunder benytter denne årstiden til å gjøre mange typer arbeid holder vi åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) - ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

juni 16, 2016

Vi har flere lett brukte Dingli sakselifter på lager som vi selger til meget gode priser. Maskinene er i god stand og sakkyndig kontrollert. Første mann til mølla prinsippet.

LES MER
Arbeidstilsynet varsler storaksjon

Arbeidstilsynet varsler storaksjon

mai 26, 2016

Arbeidstilsynet varsler storaksjon rettet mot arbeid i høyden i juni (uke 24) over hele landet - aksjonen vil ha fokus på fallulykker. Siden 2011 har 21 arbeidere falt i døden. Nå lanserer Arbeidstilsynet en nasjonal kampanje for å bekjempe fallulykkene i bygg- og anleggsbransjen.

 

LES MER
Stillas på henger

Stillas på henger

mai 20, 2016

Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas. Tysse-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas, samt at alle stillasdeler kan tas av uavhengig av hverandre. Måten stillaset er lagret på, forenkler opptelling og sjekk av deler. Vi har flere ulike pakkeløsninger med henger, to av de mest populære er gavlpakke til konkuransedyktige priser. Ta kontakt hvis du ønsker tilbud.

LES MER
Stillasvett på nett

Stillasvett på nett

april 13, 2016

Første januar i år kom det nye regler for stillas. Reglene innebærer at alle som skal bygge stillas over 2 meter må ha dokumentert opplæring. Mange som arbeider med stillas er usikre på hva som kreves av dem nå, og noen er frustrerte over tidkrevende og fordyrende regelendringer. De nye reglene er et ledd i utviklingen for å heve kompetansen og sikkerheten ved arbeid i høyden.

LES MER
Lansering - Dingli 6m sakselift

Lansering - Dingli 6m sakselift

april 13, 2016

Dingli JCPT0607 sakselift har vært en stor suksess i de norske markedet som nå kommer i en oppgradert utgave med store hjul (foran og bak). Dette gjør liften enklere å styre, transportere, samt mer stabil. Liften vil få navnet Dingli JCPT0607DCS og har en arbeidshøyde på opptil 5,8 m. Liften er kompakt og smidig og arbeidsplattformen kan forlenges med opptil 0,55 m.

LES MER
Stillaskampanje - vår

Stillaskampanje - vår

mars 29, 2016

De første vårtegn har så vidt begynt å vise seg og ett tydelig tegn er at stillasene begynner å bli satt opp på husvegger landet rundt. I den forbindelse har vi vårkampanje på de mest populære stillaspakkene og du kan laste ned kampanjebrosjyren her (PDF).

LES MER