juni 22, 2018

Instant Norge AS i Bergen

Instant Norge AS kjøper opp driften av Instant Bergen og øker dermed sin satsning i Hordaland.  Med denne overtagelsen vil selskapet få et sterkere fotfeste i regionen og kunne tilby et bredt spekter av produkter for bygg og anleggsbransjen.

Fra og med 5.juni i år overtok Instant Norge AS driften av Instant Bergen AS, og oppretter et eget avdelingskontor. Instant Bergen AS har tidligere vært en forhandler av Instant Norge sine produkter i Hordaland. Kenneth Storum er ansatt som leder for avdelingen i Bergen og de andre ansatte blir med i selskapet. Begge bedriftene har hatt et tett samarbeidet over mange år og nå blir det ett selskap. Instant Norge AS selger produkter for arbeid i høyden, som stillaser, lifter, materialhåndtering og opplæring.

Instant Norge sine kunder vil merke forskjell ved at selskapet nå kan tilby et bredere sortiment innen bygg og anlegg til konkurransedyktige priser, samt raskere tilgang på varer og fagkompetanse i Hordaland.

 – Vi har hatt et meget godt samarbeid med Instant Bergen i en årrekke og med vår økte satsning i Hordaland var det et fornuftig steg å ta over driften i Bergen. Vi opplever vekst i regionen og det er stort potensiale for våre produkter og tjenester her, sier Audrone Kuzmarskyte, daglig leder i Instant Norge AS.

Etter oppkjøpet vil Instant Norge AS ha egne avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

-Nærhet til kunden, høy kompetanse og mulighet for rask levering er en viktig konkurransefordel i markedet. Vi gleder oss derfor å være med på satsningen i Hordaland og for å bli en del av Instant-familien, sier Kenneth Storum, avdelingsleder i Bergen.