januar 10, 2019

Lanserer to nye asbestkurs

Vi tilbyr to forskjellige kurs. Det største og mest omfattende er asbestsaneringskurset, som sammen med praksis, vil gi deg det du trenger for å søke tillatelse til å jobbe med asbest. Det andre kurset er et informasjonskurs hvor du får en solid gjennomgang av hva asbest er, hvorfor det er farlig og tegn på når det kan være asbest i en bygning. 

I dag kommer  man oftest i nærheten av Asbest ved renovasjon eller annet arbeid på eldre bygg, båter og konstruksjoner. Også eldre bygninger som er renovert kan inneholde Asbest, da man aldri kan være sikker på at alt ble oppdaget, om det ble fjernet eller om oppdaget Asbest bare ble kapslet inn. Det viktigste tiltaket er å ha kunnskap, og  å forstå risikoen knyttet til materialet. Ved å identifisere asbest, er mye av arbeidet gjort – ettersom man da kommer innenfor regelverket og kravene til sanering. Blir det funnet asbest eller det er tvil om potensielt innhold, så skal man få dette sjekket. Ved å utvise forsiktighet og ikke ta for gitt at det er trygt, kan man spare seg og andre for de uheldige konsekvensene.

 

Du kan lese om asbestsaneringskurset her og identifikasjonskurset her.

 

Som med alle våre kurs, kan du ta disse kursene i ditt eget tempo, når og hvor du skulle ønske, så lenge du har internettilkobling