oktober 14, 2020

Rullestillas i trappen?

Vi går nå inn i sesongen for innendørsarbeid og her kommer et lite rullestillas-tips for dere som skal jobbe på små arealer. Vår bestselger Instant Span300 kommer ikke bare standardlengder på 2, 2.5 og 3m, men også i 1,29m lengde (!). Perfekt for trapperom og heissjakter.

Takket være stor fleksibilitet så kan man tilpasse Instant Span300 rullestillas til ditt behov. De fleste har behov for standard plattformlengde på 2 - 3m, men vi opplever økt etterspørsel etter å kunne jobbe i høyden i trapperom og heissjakter. Med Instant Span tilbyr vi løsninger på kun 1,29m plattformlengde - dette medfører at du kan jobbe på veldig små arealer hvor det er vanskelig å komme til med et tradisjonelt stillas.

Selv om du har et Instant Span rullestillas fra før så er det kun noen få komponenter som trenger å byttes ut. Du trenger kun å bytte ut plattform, horisontale og diagonale avstivere. Hvis du benytter et enkelbredde stillas fra tidligere vil arealet være 0,74 (bredde) x 1,29m (lengde).  

 

Om Instant Span 300:

Instant rullestillas er lette, men robuste tårnstillas, designet for å enkelt kunne monteres uten verktøy. Rullestillas er en allsidig løsning som krever lite vedlikehold og er lett å transportere, og dessuten kan settes sammen til alt fra enkeltstående tårn til mer komplekse stillaskonstruksjoner. Instant Span 300 består av vertikalrammer med trinnavstand 30 cm. Stillaset har sklisikre trinn og er godkjent som adkomststige. Rib-Grip® sammenføyninger har 10 års garanti.