februar 26, 2018

Stillas - kampanje 2018

Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas. Tysse 6265-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas. Måten stillaset er lagret på, forenkler opptelling og sjekk av deler. Vi har flere ulike pakkeløsninger med henger på tilbud.

Når du skal ha et kvalitetstillas, forhold deg til en profesjonell leverandør som forstår det norske regelverket og har nødvendig kompetanse. Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. Stillaset vi selger er produsert i høykvalitets aluminium og er rundprofil på røret. Dette er den mest brukte og mest foretrukne stillastypen i Norge.

Instant Blitz-Fix stillassystem er konstruert i Tyskland med mål og spesifikasjoner som gjør at systemet også kan benyttes om hverandre med flere andre stillasmerker. Stillaser er typegodkjent av Arbeidstilsynet med belastningsklasse 3.

 

Last ned årets kampanje her.

 

Bruk av stillas: Annonsert stillastype kan anbefales til de aller fleste fasadejobber. Bygningsarbeid, vedlikehold, rehabilitering, rørleggerarbeid, blikkenslagerarbeid, isolasjonsarbeid, snekkerarbeid etc. Stillaset passer like godt for håndtverkere som for huseiere.

Kvalitet: Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og komplett ihht. Arbeidstilsynets krav (vær obs når du skal handle stillas at det er typegodkjent og komplett).

Levering av stillaser: Vi har lager i Vestby, Bergen og Trondheim. Vi kan også levere stillas til hele Norge, med lave transportpriser pga. gode fraktavtaler vi har med de største transportfirmaene. Spør oss om fraktpris til din leveringsadresse.