november 25, 2015

Stillaskurs tilpasset de nye reglene

Vi har den siste tiden fått mange henvendelser på stillaskurs etter at vi skrev om de nye stillasreglene som gjelder fra 1.1.2016. Vi har jobbet intenst siden i sommer med å oppdatere og tilpasse våre stillaskurs, slik at vi kan tilby dette til våre kunder fra nyåret.

De viktigste endringene gjelder for dem som har behov for å bygge på lave- til mellomhøye nivåer (2-5, eller 2-9 meter plattformhøyde). Vi har mange byggmestere som får dekket sitt behov med disse kursene. De som har behov for også å kunne bygge over disse nivåene (stillasmontørkurs) blir det ingen endringer for.  

 

Nettkurs:

Kursene vil bli lansert på brukerkurs.no fortløpende når de er klare. Etter planen vil de nye stillaskursene bli lansert ved nyttår.

Stillashøyde 2-5 m (nytt kurs): 7,5 timer teori + 7,5 timer praktisk øvelse (gjøres bedriftsinternt).

Stillashøyde 5-9 m (nytt kurs): 15 timer teori + 15 timer praktisk øvelse (gjøres bedriftsinternt).

Alle stillashøyder (Stillasmontør): 36 timer teori + 72 timer praktisk opplæring + 6 måneder praksis.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å bli informert når kursene er tilgjengelig på nett så send en mail til oss her og skriv at du ønsker å bli holdt oppdatert.  

 

Klasseromskurs (bedriftsinternt):

Selv om vi i hovedsak satser på de nettbaserte kursene så vil vi i en overgangsperiode tilby både 2-5m, og 5-9m stillaskurs som klasseromsundervisning ute hos våre kunder. Hvis det er av interesse at vi kommer ut og holder kurs så ta kontakt med oss her. Ideell størrelse på en slik gruppe er 10-30 stk.

 

 

Klasseromskurs (hos Instant):

Vi setter opp datoer for klasseromskurs for både 2-5m, og 5-9m stillas i våre lokaler i Vestby i januar og februar. Følgende datoer er satt opp i januar og februar:

Stillashøyde 2-5 m: 13.januar / stillashøyde 5-9 m: 13-14.januar

Stillashøyde 2-5 m: 10.februar / stillashøyde 5-9 m: 10-11.februar

Send bestilling her hvis du ønsker å melde deg på.