Siste nytt fra oss

Arbeidstilsynet med landsdekkende aksjon

Arbeidstilsynet med landsdekkende aksjon

september 10, 2020

Arbeidstilsynet varsler landsdekkende aksjon mot bygg og anlegg, med spesielt fokus på arbeid i høyden. Sørg for at du har utstyret i orden, gode HMS rutiner og de ansatte har fått lovpålagt opplæring.

LES MER
Øk kompetansen i høst

Øk kompetansen i høst

august 13, 2020

Er du klar for å øke kompetansen til høsten? Vi ser nå økt etterspørsel etter våre populære nettkurs, spesielt etter at mange kommer tilbake til jobb etter en vellfortjent ferie. Det er fornuftig å gjøre en vurdering hvor man står kompetansemessig og hvilke kompetanseområder man bør styrke.

LES MER
Nytt avdelingkontor i Trondheim

Nytt avdelingkontor i Trondheim

juli 30, 2020

Vi er på flyttefot i Trondheim. Vi kan endelig annonsere at vi nå har en vesentlig mer sentral beligenhet for vårt avdelingskontor og lager i Trondheim. Vi håper dette vil gjøre det enklere for våre kunder i regionen å ta turen innom. Du treffer oss nå på: Falkenborgvegen 32, 7044 TRONDHEIM. Tel.: 73 10 23 50.

LES MER
Vi holder åpent i sommer

Vi holder åpent i sommer

juli 01, 2020

Nå ser det endelig ut til at sommeren har kommet til Norge. Det betyr likevel ikke at vi i Instant Norge kommer til å ligge på latsiden. Vi holder åpent i hele sommer med normale åpningstider på hovedkontoret i Vestby, samt Bergen og utvidet åpningstid i Trondheim.

LES MER
Kampanje - stroppe- og anhukerkurs

Kampanje - stroppe- og anhukerkurs

juni 26, 2020

Vi har kampanje på nettkurs i løfteredskap (stroppe og anhukerkurs) og kan nå tilby dette kurset til kun 1990,- Kurset er tilgjengelig på flere språk - norsk, engelsk, polsk og litauisk. Kurset oppfyller kravene om opplæring for stroppere, anhukere og signalgivere, og de som på annen måte tar i bruk løfteredskaper, etter forskrift om utførelse av arbeid § 10-1 og §10-2.

LES MER
Hvordan velge riktig stillas?

Hvordan velge riktig stillas?

juni 16, 2020

Vi har i mange år hjulpet kunder med å finne den perfekte stillaset. Det mest vanlige spørsmålet vi hører fra kunder er «Hvilket stillas passer best til meg»? Det er et vanskelig spørsmål fordi det er så mange faktorer å ta hensyn til når man skal velge et godt stillas. Derfor har vi laget disse guidene som forhåpentligvis vil hjelpe deg litt på veien til valg av stillas.

LES MER
Instant Norge tar over Lettstillas

Instant Norge tar over Lettstillas

juni 10, 2020

Lettstillas slår seg sammen med Instant Norge AS. Selskapene har vært nære naboer i Vestby de siste årene og har et nesten identisk produktsortiment innenfor stillas. Siden produktsortimentet er svært likt kommer Lettstillas og Instant sammen til å stå sterkere i markedet for å kunne tilby kunder konkurransedyktige priser og yte god service.

LES MER
Unngå store bøter ved arbeid i høyden

Unngå store bøter ved arbeid i høyden

mai 13, 2020

Arbeidstilsynet har de siste årene gitt flere og strengere gebyrer for ulovlig arbeid i høyden fremover. Man må forvente at et brudd på bestemmelser som gjelder arbeid i høyden som regel vil være på minimum 50 000 kroner.

LES MER
Lanserer Instant SP50 plukklift

Lanserer Instant SP50 plukklift

mai 13, 2020

Vi lanserer nå en ny plukklift for det norske markedet. Instant SP50 er neste generasjons plukklift. Den er driftssikker, rask og har gjennomførte løsninger både med tanke på egronomi og operetørens sikkerhet. Liften har gode kjøreegenskaper og spesifikasjoner som få maskiner i dette segmentet kan konkurrere med. Det er også viktig å notere at det er svart lavt innstig til denne maskinen.

LES MER