Siste nytt fra oss

Stillashenger letter jobben

Stillashenger letter jobben

juni 10, 2013

Alle våre stillaspakker kan leveres på stillashenger. Hengeren sikrer en god og sikker transport av stillaset, og gjør at man har god oversikt over alle delene. Den er perfekt for snekkere, blikkenslagere, malere og andre håndtverkere, og har en totalvekt på 1300 kg, nyttelast 990 kg, egenvekt 310 kg.

LES MER
Lift- eller stillaskurs i sommer?

Lift- eller stillaskurs i sommer?

mai 31, 2013

Har du behov for kompetansebevis på lift eller stillas? Ta kursene på nett i sommer! Vi tilby nettkurs på lift, stillasbruker og stillasmontør. Du kan logge deg inn når det passer deg, og selv bestemme i hvilket tempo du ønsker å gjennomføre kurset. Les mer, registrer deg og start kurset her.

LES MER
Selvgående saks - Dingli 0607DC

Selvgående saks - Dingli 0607DC

april 29, 2013

Vi lanserer den nyeste modellen fra Dingli - nemlig JCPT0607DC. Dette er en selvgående sakselift som har en arbeidshøyde på 5,90 meter.  Plattformen er 70x115 cm, og liften har en transportbredde på 76 cm. Liften er derfor svært kompakt, noe som gjør at den går lett gjennom en normal døråpning.

LES MER
Instant blir forhandler av Smartlift

Instant blir forhandler av Smartlift

mars 06, 2013

Instant Norge AS har blitt eksklusiv forhandler av Smartlift i Norge. Produktene vi nå kan tilby er selvkjørende vakumløfter for håndtering av glass, gips og annet platemateriale fra 250 - 780kg. SmartLift er den originale og mest velutviklede løfteredskapet på markedet.

LES MER
Svært fornøyde kunder

Svært fornøyde kunder

februar 28, 2013

Vi har det siste året gjennomført kundeundersøkelse av våre stillaskunder og har nå fått resultatene. Våre kunder som kjøper stillas er svært fornøyd med handelen og gir oss en snittscore på hele 5,2 av maksimalt 6. Instant ønsker å takke alle som har kjøpt stillas og gir oss tilbakemeldinger.

LES MER
Stillas - sesongen nærmer seg

Stillas - sesongen nærmer seg

februar 25, 2013

Sesongen for fasadestillas pleier normalt å starte på vårparten og vi har nå lagt opp en rekke pakkeløsninger på instant.no. Vi får daglig henvendelser om hva vi kan tilby av ulike pakkelsønger - klikk her for å se nærmere på våre mest populære pakkeløsninger, samt  løsninger med hengere (klikk på fanen pakkeløsninger).

LES MER
Stillasmontørkurs på nett

Stillasmontørkurs på nett

januar 03, 2013

Vi lanserer stillasmontørkurs på nett - det er et 36-timer langt teorikurs i stillasbygging i henhold til Arbeidsmiljøloven og kapittel § 46 C i forskrift for bruk av arbeidsutstyr til midlertidig arbeid i høyden (montering av stillas over 5m plattformhøyde). Registrer deg og start kurset her.

LES MER
Instant på Utleiekonferansen

Instant på Utleiekonferansen

januar 03, 2013

Da mange av våre kunder er utleiere stiller vi som vanlig opp på Utleiekonferansen 2013. Norsk Utleieforening inviterer alle aktører innen utleie- og maskinbransjen og deres kunder til utleiebransjens viktigste møteplass - konferansen arrangeres på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen 31. januar og 1. februar 2013.

LES MER