Siste nytt fra oss

Bygge opp og lede vår nye serviceavdeling?

Bygge opp og lede vår nye serviceavdeling?

oktober 11, 2021

Til å lede vår serviceavdeling søker vi en ambisiøs serviceleder. Gjerne en person som har erfaring med service og sakkyndig kontroll av lifter, og dermed kan kvalifisere som faglig leder. Vi tilbyr nå en unik mulighet til å bygge opp en ny serviceavdeling, hvor du selv kan ansette dine nærmeste medarbeidere og bidra til at vi når målet om å bli en av bransjens beste serviceavdelinger.

Du kan lese mer om stillingen her.

LES MER
Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

september 28, 2021

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - 1 brukt sakselift, 1 mastelift og 2 glassheiser ligger nå ute for salg. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
FSE-kurs for instruert personell

FSE-kurs for instruert personell

september 15, 2021

Vi lanserer nå nettkurs i FSE Instruert personell med førstehjelp. Selve kurset er obligatorisk og skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav til teoretisk opplæring. Sjekk kurset her.

LES MER
Boligmesse Fredrikstad - gratis inngang

Boligmesse Fredrikstad - gratis inngang

september 13, 2021

Norges største Boligmesse er i gang igjen. Vi gjør oss klare for høstens Boligmesse i Fredrikstad 17 – 19. september i Kongstenhallen. Kommer du? Vi kommer primært til å ha våre garasjeporter utstillt på denne messen, men ta gjerne kontakt med oss for en stillas- eller liftprat også.

Du kan laste ned gratis inngangsbillett her: Gratis inngang.

LES MER
Behov for praktisk opplæring?

Behov for praktisk opplæring?

august 13, 2021

Har du behov for praktisk opplæring innen bruk av lift (personløfter), fallsikringsutstyr, stillas eller varme arbeider (slokkeøvelse)? Vi tilbyr nå praktisk opplæring på våre lokasjoner i Vestby, Bergen og Trondheim på fastsatte datoer i høst og vinter. Komplett oversikt over kurs, datoer og påmelding finner du her.

LES MER
Vi holder åpent i sommer

Vi holder åpent i sommer

juli 01, 2021

Nå ser det endelig ut til at sommeren har kommet til Norge. Det betyr likevel ikke at vi i Instant Norge kommer til å ligge på latsiden. Vi holder åpent i hele sommer med normale åpningstider på hovedkontoret i Vestby og avdelingskontorene i Bergen og Trondheim.

Vårt hovedkontor og lager i Vestby er åpent fra klokken 07-16 alle hverdager.

Avdelingskontor og lager i Bergen er åpent 08-16 alle hverdager.

Avdelingskontor og lager i Trondheim er åpent 08-16 alle hverdager.

LES MER
Stillasforskriften - det du burde vite

Stillasforskriften - det du burde vite

juni 22, 2021

Er det krav til stillaskurs for meg som privatperson? Når skal et stillas ha rekkverk? Jeg har allerede mange års erfaring, må jeg læres opp uansett? Vi får inn mange ulike spørsmål fra kunder om stillas og stillasforskriften. Trykk på linken så har vi samlet noen av de spørsmålene vi har mottatt hyppigst, samt våre svar og råd: Stillasforskriften - det du burde vite.

LES MER
Rullestillas - hvordan unngå ulykker?

Rullestillas - hvordan unngå ulykker?

mai 28, 2021

Vi får noen ganger spørsmål om forsvarlig bruk av rullestillas. Det har tidligere vært slurvet mye med dette og noen har f.eks. flyttet rullestillas samtidig som en person oppholder seg i stillaset. Mange virksomheter følger ikke elementære verneregler. Misforståelser og mangel på informasjon vedrørende HMS og sikring, fører fort til ulykker.

LES MER
Stillaspakker - kampanje

Stillaspakker - kampanje

mai 04, 2021

Er du klar for sesongen og har du stillaset i orden? På grunn av økt etterspørsel har vi nå utøkt utvalget i vår netthandel med mulighet for forsendelse i hele Norge eller klikk og hent på en av våre avdelinger. Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser. Sjekk dem ut her.

LES MER
Lanserer Instant jekketraller

Lanserer Instant jekketraller

april 28, 2021

Vi lanserer i disse dager Instant jekketraller. Med bakgrunn av etterspørsel i markedet legger vi nå til jekketraller som en del av vårt materialhåndteringsortiment.

LES MER