about us

Vår kvalitet - Din sikkerhet

Instant startet sin virksomhet i 1973 under navnet Vectur aluminiumstillaser. Det største forretningsområdet var salg av Instant stillaser, UpRight plattformer og Hercules lifter. Bedriften endret sitt navn til Instant Norge AS i 1985.

Instant er i dag en raskt voksende bedrift bestående av flere selskaper, og er lokalisert i 4 land: Norge (Instant Norge AS), Litauen (Instant Lietuva UAB, Instant Business Services UAB), Estland (Instant Eesti OÜ) og Latvia (Instant Latvia SIA).

Vi har hovedkontor med lager i Vestby og avdelingskontorer med lager i Bergen og Trondheim.

our safety
on place

Det du trenger i høyden på ett sted

En av våre styrker er vårt brede utvalg av produkter: stillaser, lifter, materialhåndtering, byggegjerder, glassheiser og opplæring. Vi tilbyr et komplett «etter salg»-vedlikehold, for eksempel service, årlig kontroll og reservedeler. Dette hjelper oss å tilby gode løsninger og sparer kundens tid.

Vi er verdsatt for vårt sterke fokus på produktkvalitet og muligheten til å tilby våre produkter til en fornuftig pris. Ved å jobbe direkte med forskjellige produsenter sikrer vi kvalitet og rask levering til våre kunder.

Erfaring og kunnskap er vår styrke

Et bredt utvalg av produkter og vår erfaring fra mer enn 40 år på det norske markedet gjør oss i stand til å møte behovene til mange forskjellige kunder. Vi er stolte over å ha Norges ledende utleieforretninger, store offentlige etater og en rekke entreprenører og håndverksbedrifter som våre fornøyde og trofaste kunder. Våre kunder setter pris på vår personlige kontakt, rask levering og pålitelighet.

Vår erfaring og kunnskap har hjulpet oss å velge de beste leverandørene og tilby sertifiserte produkter av høy kvalitet til en god verdi for pengene.

experience

Interessert i våre produkter eller tjenester?

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker de fleste behov. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder og bistå med vår ekspertise.

Hvis du har behov for ytterligere informasjon, har et prosjekt eller lurer på noe så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.    Kontakt oss