Siste nytt fra oss

Stillaspakker - kampanje

Stillaspakker - kampanje

mai 04, 2021

Er du klar for sesongen og har du stillaset i orden? På grunn av økt etterspørsel har vi nå utøkt utvalget i vår netthandel med mulighet for forsendelse i hele Norge eller klikk og hent på en av våre avdelinger. Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser. Sjekk dem ut her.

LES MER
Lanserer Instant jekketraller

Lanserer Instant jekketraller

april 28, 2021

Vi lanserer i disse dager Instant jekketraller. Med bakgrunn av etterspørsel i markedet legger vi nå til jekketraller som en del av vårt materialhåndteringsortiment.

LES MER
Fallsikringskampanje

Fallsikringskampanje

april 19, 2021

I april tilbyr vi fallsikringsutstyr for både lift og stillas til meget gode priser. Alle som jobber i høyden skal være sikret mot fall. Du skal bruke personlig fallsikringsutstyr når du monterer / demonterer stillas og det er anbefalt å bruke fallsikringsutstyr i lift.

LES MER
Instant mastelifter
Lanserer 21m beltegånde lift

Lanserer 21m beltegånde lift

april 07, 2021

Jobbe opp mot 21m i ulent terreng? Vi har gleden av å lansere den nye Europelift TR21GT som akkurat har blitt CE-sertifisert. Liften vil gi deg en arbeidshøyde på hele 21m. Liften kommer med Kubota motor som standard, men denne kan byttes til en batteripakke hvis det skulle være ønskelig. Mer informasjon kommer og liften er klar for det norske markedet om 2-3 måneder.

LES MER
Vi flytter i Bergen

Vi flytter i Bergen

mars 19, 2021

Vi er på flyttefot i Bergen. Vi kan endelig annonsere at vi nå har fått et større lager med sentral beligenhet rett ved Flesland. Vi kommer nå til å lagerføre et bredere produksortiment. Du treffer oss nå på: Fleslandvegen 70. 5258 Blomsterdalen

LES MER
Stillastildekking - kampanje

Stillastildekking - kampanje

mars 17, 2021

Planlegger du å jobbe mye på stillas – da er det godt å være beskyttet mot vær og vind. Instant værbeskyttelse gir en sikker og fleksibel tildekking. Våre stillasnett og presenninger leveres på rull for enkel montering.  Vi har nå kampanjepriser på Instant tildekkingsprodukter i vår netthandel på Stillassalg.no.

LES MER
Praktisk opplæring - kursdatoer

Praktisk opplæring - kursdatoer

mars 03, 2021

Har du behov for praktisk opplæring innen bruk av lift (personløfter), fallsikringsutstyr, stillas eller varme arbeider (slokkeøvelse)? Vi tilbyr nå praktisk opplæring på våre lokasjoner i Vestby, Bergen og Trondheim på fastsatte datoer frem til sommeren. Komplett oversikt over kurs, datoer og påmelding finner du her.

LES MER
Instant lanserer nye billifter

Instant lanserer nye billifter

februar 05, 2021

Instant Norge AS har inngått en avtale med GSR om å forhandle billifter i Norge. GSR lifter er synonymt med kvalitet og deres modeller er både robuste, samtidig som liftene har lav vekt og er enkle i drift.

LES MER
OBS: E-post virus

OBS: E-post virus

januar 26, 2021

Det sendes ut virus mailer fra vår epost adresse. Har du mottatt mistenkelig e-post fra oss, så må du ikke åpne epost eller klikke på vedlegg (veldig viktig å ikke klikke på vedlegget).

 

Eposten ser ut som følger (kan også komme i andre former):

"From: Thomas Sjøvold
Sent: 26. januar 2021 09:57
To: mailsupport@microsoft.com
Subject: Send data from FX1-#7891073234 INSTANT

 Please see the attached.

 

Thomas Sjøvold

Dir. Tel. +47 23 19 11 03

Mobile: +47 98 21 39 52

Avd. Oslo

Deliveien 7, NO-1540 VESTBY - Norway"

 

Viktig å ikke åpne vedlegget. Om du har gjort det anbefaler våre IT-folk at man bytter passord på e-post og Microsoft konto. Følg også med på sendte elementer da det kan gå en del tid før viruset begynner å sende e-poster.

LES MER