Siste nytt fra oss

Vi holder åpent i sommer

Vi holder åpent i sommer

juli 01, 2021

Nå ser det endelig ut til at sommeren har kommet til Norge. Det betyr likevel ikke at vi i Instant Norge kommer til å ligge på latsiden. Vi holder åpent i hele sommer med normale åpningstider på hovedkontoret i Vestby og avdelingskontorene i Bergen og Trondheim.

Vårt hovedkontor og lager i Vestby er åpent fra klokken 07-16 alle hverdager.

Avdelingskontor og lager i Bergen er åpent 08-16 alle hverdager.

Avdelingskontor og lager i Trondheim er åpent 08-16 alle hverdager.

LES MER
Stillasforskriften - det du burde vite

Stillasforskriften - det du burde vite

juni 22, 2021

Er det krav til stillaskurs for meg som privatperson? Når skal et stillas ha rekkverk? Jeg har allerede mange års erfaring, må jeg læres opp uansett? Vi får inn mange ulike spørsmål fra kunder om stillas og stillasforskriften. Trykk på linken så har vi samlet noen av de spørsmålene vi har mottatt hyppigst, samt våre svar og råd: Stillasforskriften - det du burde vite.

LES MER
Rullestillas - hvordan unngå ulykker?

Rullestillas - hvordan unngå ulykker?

mai 28, 2021

Vi får noen ganger spørsmål om forsvarlig bruk av rullestillas. Det har tidligere vært slurvet mye med dette og noen har f.eks. flyttet rullestillas samtidig som en person oppholder seg i stillaset. Mange virksomheter følger ikke elementære verneregler. Misforståelser og mangel på informasjon vedrørende HMS og sikring, fører fort til ulykker.

LES MER
Stillaspakker - kampanje

Stillaspakker - kampanje

mai 04, 2021

Er du klar for sesongen og har du stillaset i orden? På grunn av økt etterspørsel har vi nå utøkt utvalget i vår netthandel med mulighet for forsendelse i hele Norge eller klikk og hent på en av våre avdelinger. Nå kan du gjøre et godt kjøp da vi har lagt ut våre mest populære stillaspakker til kampanjepriser. Sjekk dem ut her.

LES MER
Lanserer Instant jekketraller

Lanserer Instant jekketraller

april 28, 2021

Vi lanserer i disse dager Instant jekketraller. Med bakgrunn av etterspørsel i markedet legger vi nå til jekketraller som en del av vårt materialhåndteringsortiment.

LES MER
Fallsikringskampanje

Fallsikringskampanje

april 19, 2021

I april tilbyr vi fallsikringsutstyr for både lift og stillas til meget gode priser. Alle som jobber i høyden skal være sikret mot fall. Du skal bruke personlig fallsikringsutstyr når du monterer / demonterer stillas og det er anbefalt å bruke fallsikringsutstyr i lift.

LES MER
Instant mastelifter
Lanserer 21m beltegånde lift

Lanserer 21m beltegånde lift

april 07, 2021

Jobbe opp mot 21m i ulent terreng? Vi har gleden av å lansere den nye Europelift TR21GT som akkurat har blitt CE-sertifisert. Liften vil gi deg en arbeidshøyde på hele 21m. Liften kommer med Kubota motor som standard, men denne kan byttes til en batteripakke hvis det skulle være ønskelig. Mer informasjon kommer og liften er klar for det norske markedet om 2-3 måneder.

LES MER
Vi flytter i Bergen

Vi flytter i Bergen

mars 19, 2021

Vi er på flyttefot i Bergen. Vi kan endelig annonsere at vi nå har fått et større lager med sentral beligenhet rett ved Flesland. Vi kommer nå til å lagerføre et bredere produksortiment. Du treffer oss nå på: Fleslandvegen 70. 5258 Blomsterdalen

LES MER
Stillastildekking - kampanje

Stillastildekking - kampanje

mars 17, 2021

Planlegger du å jobbe mye på stillas – da er det godt å være beskyttet mot vær og vind. Instant værbeskyttelse gir en sikker og fleksibel tildekking. Våre stillasnett og presenninger leveres på rull for enkel montering.  Vi har nå kampanjepriser på Instant tildekkingsprodukter i vår netthandel på Stillassalg.no.

LES MER