Hvorfor kjøpe rullestillas?

Vi får til tider henvendelser på rullestillas fra kunder som vurderer dette opp mot andre løsninger for å arbeide i høyden. Vi har derfor samlet noen av de viktigste fordelene ved bruk av rullestillas innenfor bygge- og vedlikeholdsarbeid her:

  1. Enkel høydejustering: Vårt rullestillas er utstyrt med trinn i rammene (30cm mellom hvert trinn), noe som gjør det enkelt å tilpasse arbeidsplattformens høyde etter behov. Dette gir fleksibilitet til å jobbe på ulike høyder uten betydelig ekstra innsats.
  2. Mobilitet: Rullestillas er montert på hjul, noe som gir høy grad av mobilitet. Dette forenkler forflyttingen av stillaset rundt på byggeplassen eller arbeidsområdet uten behov for demontering. Dette sparer verdifull tid og øker effektiviteten. Det er imidlertid viktig å understreke at det ikke er tillatt å flytte på rullestillaset når personer befinner seg i stillaset.
  3. Økt produktivitet: Du slipper å montere/demontere stillaset flere ganger. Takket være sin enkelhet og mobilitet hjelper rullestillas arbeidere med å nå forskjellige områder av bygningen raskt og effektivt. Dette bidrar til økt produktivitet og kan redusere tidsforbruket for utførelse av arbeidsoppgaver.
  4. Sikkerhet: Rullestillas er designet med sikkerhet som prioritet. De inkluderer vanligvis rekkverk, låsbare hjul og plattformer med god plass, noe som reduserer risikoen for ulykker og gir arbeiderne trygghet når de jobber på høyder.
  5. Fleksibilitet: Rullestillas finnes i ulike størrelser og konfigurasjoner, slik at de kan tilpasses ulike arbeidsforhold. Enten du jobber på et stort byggeprosjekt eller utfører mindre vedlikeholdsoppgaver, kan rullestillas tilpasses for å møte spesifikke behov. Med våre stillas kan du selv velge høyde, lengde og bredde. Du får ikke et stillas mer tilpasset enn dette.
  6. Kostnadseffektivitet: Sammenlignet med andre alternativer, som stiger eller tradisjonelle stillasoppsetninger, kan rullestillas være kostnadseffektive. De kan brukes på flere prosjekter og gir god valuta for pengene over tid.
  7. Enkel montering og demontering: Rullestillas er vanligvis enkle å montere og demontere, noe som sparer tid og krefter for arbeiderne. Dette gjør dem ideelle for midlertidige arbeidsoppgaver og prosjekter med kort varighet.

Selv om våre rullestillas har mange fordeler, er det viktig å understreke at strenge sikkerhetsforanstaltninger må følges nøye for å unngå ulykker eller skader.

Arbeidere bør være grundig opplært i korrekt bruk og håndtering av rullestillas for å sikre trygg arbeidspraksis.

Du liker kanskje

Hvordan forebygge ulykker med lift

april 18, 2024

De siste årene har det blitt vanligere å bruke personløfter (lift) til arbeid i høyden. Men det er risikofylt arbeid, og årlig mottar Arbeidstilsynet 3 til 4 ulykkesmeldinger etter bruk av slik lift. Ulykkene er ofte svært alvorlige, og noen ganger også med dødelig utfall. Personløftere kan gjøre det tryggere å arbeide i høyden. Samtidig mottar Arbeidstilsynet årlig flere meldinger om ulykker knyttet til personlift. De vanligste ulykkene med bruk av personløfter skyldes fall fra plattform, klemming, velt, påkjørsler, mekaniske…

Les mer

Varme arbeider – FAQ

mars 21, 2024

Vi har i flere år arbeidet med opplæring i varme arbeider. Vi har samlet de fleste spørsmålene og problemstillingene vi får fra våre kunder og her finner du svar. Hvor lenge er varme arbeider sertifikatet gyldig? Varme arbeider sertifikatet er gyldig i 5 år. Etter utløp må man ta en nytt kurs for å bli sertifisert på nytt. Hvordan fornye sertifikat i varme arbeider? For å fornye sertifikatet må man ta nytt kurs, inkludert eksamen og ny slokkeøvelse. Kan jeg…

Les mer

Instant blir Mantall forhandler

august 21, 2023

Vi er glade for å kunne dele nyheten om at Instant Norge AS har blitt offisiell forhandler av Mantall-lifter i både Norge og Baltikum. Dette partnerskapet markerer en ny fase i vår satsning for å tilby driftssikre og brukervennlige lifter til våre kunder. Mantall er et verdensledende navn når det kommer til innovasjon, og deres lifter har et omdømme for sin kvalitet, pålitelighet og brukervennlighet. Deres omfattende produktportefølje av lifter omfatter elektriske- og terrenggående sakselifter, bomlifter, beltegående lifter, mastelifter og…

Les mer

Verneombud – nye regler fra 2024

mars 14, 2024

Nye regler for hvilke virksomheter som skal ha verneombud trådte i kraft 1. januar 2024. I denne artikkelen lister vi opp de nye reglene som kom i 2024. Først kan det være greit å få en forklaring på hvorfor vi har verneombud på arbeidsplassen.  Verneombudet er et mellomledd som skal bistå arbeidsgiver og arbeidstaker til å arbeide sammen. Det er lovpålagt å ha verneombud i nesten alle bedrifter. Grunnen til dette er at hovedrollen til personen som blir valgt som…

Les mer

Interessert i våre produkter eller tjenester?

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker de fleste behov. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder og bistå med vår ekspertise.

Hvis du har behov for ytterligere informasjon, har et prosjekt eller lurer på noe så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.    Kontakt oss