Hvorfor kjøpe rullestillas?

Vi får til tider henvendelser på rullestillas fra kunder som vurderer dette opp mot andre løsninger for å arbeide i høyden. Vi har derfor samlet noen av de viktigste fordelene ved bruk av rullestillas innenfor bygge- og vedlikeholdsarbeid her:

  1. Enkel høydejustering: Vårt rullestillas er utstyrt med trinn i rammene (30cm mellom hvert trinn), noe som gjør det enkelt å tilpasse arbeidsplattformens høyde etter behov. Dette gir fleksibilitet til å jobbe på ulike høyder uten betydelig ekstra innsats.
  2. Mobilitet: Rullestillas er montert på hjul, noe som gir høy grad av mobilitet. Dette forenkler forflyttingen av stillaset rundt på byggeplassen eller arbeidsområdet uten behov for demontering. Dette sparer verdifull tid og øker effektiviteten. Det er imidlertid viktig å understreke at det ikke er tillatt å flytte på rullestillaset når personer befinner seg i stillaset.
  3. Økt produktivitet: Du slipper å montere/demontere stillaset flere ganger. Takket være sin enkelhet og mobilitet hjelper rullestillas arbeidere med å nå forskjellige områder av bygningen raskt og effektivt. Dette bidrar til økt produktivitet og kan redusere tidsforbruket for utførelse av arbeidsoppgaver.
  4. Sikkerhet: Rullestillas er designet med sikkerhet som prioritet. De inkluderer vanligvis rekkverk, låsbare hjul og plattformer med god plass, noe som reduserer risikoen for ulykker og gir arbeiderne trygghet når de jobber på høyder.
  5. Fleksibilitet: Rullestillas finnes i ulike størrelser og konfigurasjoner, slik at de kan tilpasses ulike arbeidsforhold. Enten du jobber på et stort byggeprosjekt eller utfører mindre vedlikeholdsoppgaver, kan rullestillas tilpasses for å møte spesifikke behov. Med våre stillas kan du selv velge høyde, lengde og bredde. Du får ikke et stillas mer tilpasset enn dette.
  6. Kostnadseffektivitet: Sammenlignet med andre alternativer, som stiger eller tradisjonelle stillasoppsetninger, kan rullestillas være kostnadseffektive. De kan brukes på flere prosjekter og gir god valuta for pengene over tid.
  7. Enkel montering og demontering: Rullestillas er vanligvis enkle å montere og demontere, noe som sparer tid og krefter for arbeiderne. Dette gjør dem ideelle for midlertidige arbeidsoppgaver og prosjekter med kort varighet.

Selv om våre rullestillas har mange fordeler, er det viktig å understreke at strenge sikkerhetsforanstaltninger må følges nøye for å unngå ulykker eller skader.

Arbeidere bør være grundig opplært i korrekt bruk og håndtering av rullestillas for å sikre trygg arbeidspraksis.

Du liker kanskje

Stillas spørsmål – dette bør du vite

juni 25, 2024

Hvordan sikrer man et stillas? Stillaset skal være sikret med rekkverk og sparkebord (fotlist) i hvert fag for å forhindre at personer eller gjenstander faller ned. Hvis stillaset er mer enn 30 cm fra veggen, skal det også være rekkverk og sparkebord på innsiden av stillaset. Hvordan vet jeg hvilken type stillas jeg skal velge? Stillaskonstruksjonen avhenger av typen arbeid som skal utføres. For eksempel, for enkelt fasadearbeid eller lett tømmerarbeid er det ikke behov for et stillas som kan…

Les mer

Mantall 28.5m elektrisk bomlift

mai 31, 2024

Vi er glade for å kunne presentere vårt nyeste medlem av Mantalls elektriske bomliftserie. Mantall HT285JH selvgående teleskoplift har en maksimal arbeidshøyde på 28,5m og en maksimal horisontal rekkevidde på 21,6m. Dette er vår høyeste og mest avanserte batteridrevne bomlift, og setter en ny standard for miljøvennlige arbeidsplattformer. Den store kurven og 360-graders rotasjonen gir uovertruffen fleksibilitet, slik at brukerne enkelt kan få tilgang til selv de mest utfordrende arbeidsområdene. Som en batteridrevet lift representerer den et betydelig skritt mot…

Les mer

Lanserer tippcontainere

mai 15, 2024

Vi lanserer tippcontainere på 1100- og 600 liter. Disse containerene er utviklet for effektiv avfallssortering og er svært praktisk i bruk. Containerene er ideell for å sortere ulike materialer som papir, plast, glass, metall, grus, sement, trevirke og annet avfall. Med innebygde gaffellommer er denne containeren enkel å håndtere og kan enkelt flyttes med en gaffeltruck. Den har en praktisk automatisk tømmefunksjon som aktiveres via en fjærbelastet trykkplate i fronten. Etter tømming tippes containeren tilbake til opprinnelig posisjon og låses…

Les mer

Hvordan forebygge ulykker med lift

april 18, 2024

De siste årene har det blitt vanligere å bruke personløfter (lift) til arbeid i høyden. Men det er risikofylt arbeid, og årlig mottar Arbeidstilsynet 3 til 4 ulykkesmeldinger etter bruk av slik lift. Ulykkene er ofte svært alvorlige, og noen ganger også med dødelig utfall. Personløftere kan gjøre det tryggere å arbeide i høyden. Samtidig mottar Arbeidstilsynet årlig flere meldinger om ulykker knyttet til personlift. De vanligste ulykkene med bruk av personløfter skyldes fall fra plattform, klemming, velt, påkjørsler, mekaniske…

Les mer

Interessert i våre produkter eller tjenester?

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som dekker de fleste behov. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder og bistå med vår ekspertise.

Hvis du har behov for ytterligere informasjon, har et prosjekt eller lurer på noe så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.    Kontakt oss